Een gedachte over “

 1. Dit bericht behoeft wel enige positieve nuance en aanvulling want anders zou je er zomaar een merkwaardige smaak van kunnen krijgen. In een gezamenlijke actie van de gemeente Blaricum en de BOV heeft een beperkt aantal ondernemers in Blaricum bij wijze van goed bedoeld gebaar in zware tijden een kerstpakket ontvangen. Een aantal van hen is lid van de BOV een aantal andere ondernemers niet. Directe aanleiding hiervoor waren de letterlijke tranen van vertwijfeling van een ondernemer vanwege de opstapelende gevolgen van de nieuwe lock down. Het zijn juist die mensen die we straks, als iedereen opgelucht van herwonnen vrijheden kan genieten, hard nodig hebben om de economie draaiende te houden en de immense schuldenberg weer te laten slinken. Als we ongewild iemand met deze gerichte actie in dit licht gemist hebben spijt ons dat zeer en vernemen wij graag wie.
  Hoe dan ook, wensen wij iedereen fijne vredige kerstdagen.
  Djelko van Es, voorzitter BOV

  Oog: als je voor ‘een beperkt aantal ondernemers’ iets doet, is het handig om de reden waarom of de basis waarop te vermelden. ook is het handig te voorkomen dat er onduidelijkheid ontstaat over wie wel en wie niet, c.q. je doet er goed aan te voorkomen dat er een ander beeld ontstaat (alle ondernemers) dan de werkelijkheid.
  Daarnaast is het natuurlijk zo dat voor een whatever wederopbouw iedereen nodig is – dus zeker ook elke ondernemer. of hij/zij nou een etalage, een toonbank en een kassa heeft, of een bureau met een paar beeldschermen, zwarte handen van de tuinaarde heeft … of met een camera rondloopt. En dat komt door deze op zich goed bedoelde kerstpakket-actie een beetje eh … onhandig over het voetlicht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s