Handsfree goed nieuwjaar wensen

Toelichting: al sinds jaar en dag doet Oog – bij bijeenkomsten  van het gemeentebestuur binnen en buiten het gemeentehuis – niet mee met die cultus van elkaar de hand schudden. Toneelstukjes waar de onoprechtheid en de hypocrisie maar te vaak niet vanaf droop  maar vanaf gutste. Al die ‘vriendelijke’ en sociaal zo correcte handen, waarin binnen het uur weer de dolken richting de ruggen zouden gaan. Daar werd natuurlijk verbaasd en misprijzend op gereageerd. En vooral ook negatief: ‘zijn we te min?’, enzovoort. Niet zelden was dan de knip-Oogiaanse reactie ‘Zo krijg je infecties de wereld in. Net zoals al dan ge-omhels na de wintersport en het geknuffel en de wrijfjes op het schoolplein.’ Hetgeen vervolgens ook weer niet positief werd beoordeeld …

Nu is het januari 2021. Handsfree goed nieuwjaar wensen is de maat der dingen. Oog ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s