Een gedachte over “Oog-TV: kramen-rondvlucht

  1. Met of zonder die verschrikkelijke Corona-toestanden blijken steeds meer tradities verloren te gaan. Bovendien is er met betrekking tot de maatregelen inmiddels geen touw meer aan vast te knopen: in voetbalstadions staat men in geselecteerde supporter-vakken schouder-aan-schouder en een -nota bene- open lucht evenement als DE Kermis van Blaricum wordt ‘om zeep geholpen’. Het is om moedeloos van te worden…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s