Een gedachte over “Zo dus?

  1. Wat is dit ook voor onzin ? Doe het wél of doe het niet maar dit is echt een aanfluiting. En waarom geen kermis ? Afgelopen zaterdag in een bomvolle Arena voetbal zitten/staan kijken. De corona-controle was echt een wassen neus. Gemeentes zijn bange poeperts. De overheid doet maar wat. Niemand weet het nog. En ondertussen zijn alle winkels, alle kroegen, alle restaurants en noem maar op gewoon open. En die 1,5 meter ? Waar zie je het eigenlijk nog. Schiet mij maar lek.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s