Wat gaat het worden?

In beeld de voormalige melkfabriek aan Kerkpad/Eerste Molenweg. (Maar ook ooit vestiging van wat nu Du Croq Aromatics is (de ‘chemische fabriek’) in Naarden.) Diverse partijen en betrokkenen zijn het er nog niet over eens. Niet over het aantal woningen (zeven?), niet over de soort (wel/niet sociale woningbouw). Renovatie tot appartementen voor starters (met behoud van exterieur) schijnt niet te kunnen …
Wordt vervolgd.

DCIM100MEDIADJI_0041.JPG

3 gedachten over “Wat gaat het worden?

  1. Als oud medewerkster v.d. fa. DuCrocq wil ik melden dat deze firma niet meer bestaat. De voormalige chemische fabriek in Naarden is nu Givaudan

    Like

  2. Renovatie met behoud van exterieur met studios voor jongeren . .In de zestiger jaren van vorige eeuw was het een grapje om bij een ontmoeting te vragen -ben je voor of tegen de Revolutie .. Is eigenlijk nog steeds leuk,maar weer aktueel . Reaktie van Maria Piel .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s