Toptennis – en gezellig gedoe

Het Sportskills UTR PTT Netherlands Men’s 25k Open toernooi op BLTC In between is t/m zondag. BLTC-baas Ernst ter Meulen is zeer tevreden. Hij zegt: ‘Echt toptennis hier op de binnenbanen. Een daaromheen gezellig gedoe: glaasje drinken, kritische en meelevende toeschouwers, kinderen die zich amuseren en in de hoek een live-uitzending van NH Radio Gooi.’ Het beste compliment is ongetwijfeld het besluit van UTR om nog eens zes toernooien aan BLTC te gunnen. Ter Meulen: ‘Ja, dat is top. Twee in december en januari, en vier later in 2022 op de buitenbanen. Dan zullen we niet alleen top-heren ontvangen, maar ook top-dames.’ En weg is ‘ie, want rackets bespannen kan en doet hij ook. Goede sfeer, mooi staaltje ondernemerschap – vanuit het hart.
bltc5 - 1

bltc2 - 1

bltc1 - 1

bltc3 - 1

bltc4 - 1 (1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s