3 gedachten over “Geval

  1. Lees de cynische column van Rosanne Hertzberger ,gisteren in het NRC. Verleden week ,daags na de persconferentie meldde een interniste dat H. de Jonge op de persconferentie ONWAARHEID had gesproken. Hij zei dat van de nu opgenomen coronazieke mensen het grootste gedeelte ongevaccineerd was .De interniste zei echter dat dat de verhouding al 55/45 was en dat dit vrij snel zou veranderen in het grootste gedeelte gevaccineerden die in het ziekenhuis en op de IC belanden . De interniste zei dat zeer snel met een derde boost gestart moet worden , het tijdschema wat H. de Jonge voor ogen staat ,n.l. vanaf december en te beginnen met tachtigers is rampzalig . De weerstand van gevaccineerden gaat nu snel achteruit . Rosanne Hertzberger heeft enige zaterdagen terug hier al over geschreven in het NRC . En er komt een vierde boost, een vijfde, een zesde ,een zevende .. In Veronica Inside zei Wilfred Genee En dan als er 100 % gevaccineerden zijn ,is het dan voorbij ? Nee, een totale vaccinboostsverslaafde bevolking zijn wij geworden. Slechts de sterken onder ons zal het lukken om van die verslaving af te komen . Er moet stante pede een streng testbeleid voor gevaccineerden komen ,. Echter H. de Jonge zal zijn onkundig beleid handhaven. Moedwillig . Hij wilt n.l. niet en publique ter verantwoording staan . Reaktie van Maria Piel .

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s