Borrelen en bijpraten

Ambassador Vermogensbeheer bood vanmiddag relaties en belangstellenden een ‘netwerkborrel’ aan. Onder de hooimijt werden tal van lucratieve, spannende en aimabele gedachten gewisseld. En uit een kleine ‘aspergetent’ produceerde zMaakt meerdere zeer smakelijke snacks onder leiding van Maarten Beuningh. Die trouwens tevreden vertelde dat alle zittingen van de a.s. echte Aspergetent helemaal uitverkocht zijn. Dus dat wordt – als u nog niet had gereserveerd – op de wachtlijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s