3 gedachten over “Dorpse compositie(12)

  1. Héérlijk dat échte oude ‘dorp’! MAAR er is met de “nouveau riche” (rijk geworden schorem) tóch helaas veel verziekt. 10 jaar geleden zag je overal in het dorp òm de 50 meter ergens wel een paardenhoofd ergens uitsteken of rondlopen, maar, nogmaals: Blaricum heeft heláas veel “foute” rijken aangetrokken. En zoals altijd: “zodra de massa ergens bezit van neemt is de stijl, klasse en ‘dorpssfeer’ naar de bliksem! Héél jammer. Komt nooit meer terug: dat échte, oude dorp…!

    Like

    1. Zo met je eens .. echter Gemeente Blaricum rolt de rode loper uit voor je tussen haakjes geplaatste gekaraktiseerden. De gemeente Blaricum faciliteert hen . . Reaktie van Maria Catharina Piel .

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s