We leggen uit

Omdat er aan de linkerkant geen ruimte is voor een voldoende brede stoep, is bedacht dat voetgangers (al dan niet met rollator, buggy, invalidenwagen) over de stoep aan de rechterkant van de Middenweg kunnen lopen. Om daarvandaan gemakkelijk naar de Schoolstraat te komen (of de andere kant op, richting de Boekhandel, LoeKie, enz.), is de stoeprand verzonken, net zoals die aan de linkerkant. Maar daar staat dus de auto op/overheen. Los daarvan: zó strak tegen de heg aan parkeren en bijna driekwart op de stoep, duidt op hoge nood – of op een gebrek aan nadenken c.q. kennis van de verkeersregels. Of denken dat het zo wel kan. Het kan dus niet zo.citr.stoep1 - 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s