Bij de buren: plofkraakpakketje Brink

Rond 09:45 uur is op de Brink (voor de winkel van FullGlamDutch Clinic, nr. 23) een verdacht pakketje aangetroffen. De politie zette de Brink grootschalig af, diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse. Ook de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) van het Ministerie van Defensie is ingezet. Volgens een medewerker van een der hulpdiensten zou het gaan om een plastic tas met ‘plofkraakpoeder’. Feit is dat bij een vestiging van hetzelfde bedrijf in Utrecht op 10 februari jl. een schietincident heeft plaatsgevonden.pakketje3 - 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s