4 gedachten over “De zwijgende waarschuwing

  1. Verkiezingsdebatten en campagnes met de slogan of over links of over rechts gaan nergens over . Inplaats van Edith Schippers en Mark Rutte had de VVD Christianne van der Wal en Johan Remkes moeten afvaardigen om ons allen te vertellen wat er echt aan de hand is EN de oneliners van BBB aan de hand van wetenschappelijk onderzoek fileren . 5,6 zetels winst is nog normaal . Nu is het een massa die uitgezonderd enigen boven in de top denken dat wetten buiten werking gesteld kunnen worden. Als politieke partij moet je je kiezersvolk opvoeden in realisme en dat heeft b.v. het CDA met de Rabobank in de rug nagelaten . Winst,meer winst ,nog meer winst. De VVD ,Mark Rutte moet moed tonen en het populisme en demagogie van BBB weerstaan . Een citaat van Youp v. h. Hek gisteren in het NRC En de gemartelde koeien,varkens en kippen ? Vanmorgen vernam ik dat Green Peace stelling gaat nemen . Gelukkig . Reactie van Maria Catharina Piel .

    Like

    1. De specht is de natuurlijke roofvijand van de letterzetter . Krankzinnig kapvergunningbeleid van veel bomen,ook daar in de omgeving vernietigt de biotoop van Fauna . Reactie van Maria Catharina Piel .

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s