Blaercom bezet …

… door filmploeg met veel overbodige jongedames die shotjes maakte voor een eredivisie-commercial, waarin BV’s (bekende voetballers), BVP’s (bekende voetbalpresentatoren) en OF’s (onbekende figuranten), al dan niet met een leuk gekleurde stuiter op de voorgrond, de weergaloze tekst ‘Kepput’ (Ik heb het) moeten zeggen. Wat dat ut (het) is, is ons niet gewaar geworden, maar het (ut) zal ongetwijfeld van eminent belang zijn – voor sommigen.

Later kwam er nog een egostrechter op wielen. Ook daarin klonk het ‘Kepput’ en iedereen leek zeer trots en tevreden. ‘Kepput’ – het is natuurlijk een spotje voor de Israelische eredivisie! De vraag of dat echt zo was werd evenwel niet op prijs gesteld…
Even heeft men geprobeerd het ding op de parkeerplaats voor invaliden te zetten, maar dan zou de voorbumper bij Stut de kassa blokkeren, dus dat heeft men toen maar niet gedaan.

Toen was er nog een wedstrijdje balhooghouden, waarbij de deelnemer/ster niet herkenbaar in beeld mocht. (Overigens mochten we wel foto’s maken, maar niet tijdens de opnames. Daar hebben we ons keurig aan gehouden as you can see, maar tijdens het maken van de vierde foto werd er toch gezeurd. We mochten zelfs de bal niet vanaf de openbare weg fotograferen. Wij wisten niet dat er ook voor ballen portretrecht annex territoriale beperkingen bestaan. Toch ’s wat beter de tabloids doorbladeren, alsmede het Handvest van de VN.)

Belangrijker nieuws is dat de Blaercom plannen heeft om drastische verbeteringen door te voeren: betere klimaatbeheersing, betere verlichting, betere indeling. Mogelijk zal e.e.a. volgend jaar rond deze tijd worden uitgevoerd. Wordt vervolgd. (Is misschien ook (…) een leuk spotje van te maken.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s