11 gedachten over “Echt?! | Ja, echt … | Bèèè …

 1. Wat een kl….ak!! Mevrouw loopt weg. Dus het proces-verbaal zal wel onder bedenkelijke reden geschreven worden? Bah!

  Oog: eh …

  Like

 2. Hee Rik,

  Kouwe schrijf je zonder de letter L….. 🙂
  De reden van het uitschrijven wordt door Oog prima omschreven.
  Nu we eindelijk gaan handhaven gaan we toch niet bij het eerste de beste parkeerbonnetje onze BOA’s afvallen, hè…??

  Like

 3. Om nou alleen je conclusie uit het non-verbale gedrag van mevrouw te trekken, Rik… Dan ken jij de Gooise jetset nog niet, hoor… By the way: deze BOA nog nooit gezien… Welkom!

  Oog: ‘Gooise jetset’ impliceert ook een eendimensionale conclusie c.q. voordeel …; en deze BOA heeft de BEL al tamelijk lang

  Ron:
  Gooise jetset was -als zo vaak- schertsend bedoeld, Oog…

  Like

 4. Jammer dat meneer Rik Wiegers zo reageert, er moet wel gehandhaafd worden, maar we mogen niet bekeuren???? Of gaat het soms speciaal om deze mevrouw van Kadootjes en Cappuccino. Dit autootje staat altijd fout geparkeerd, misschien leert ze hier iets van.

  Like

 5. Mevrouw niet blij? jammer dan, wij zijn al jaren niet blij met dit aso parkeergedrag. BOA, goed gedaan,doorgaan zo. Net zolang tot ze het doorhebben, dat we ons in Blaricum ook gewoon aan de fatsoensnorm moeten houden.

  Like

 6. Het is te zot voor woorden dat het niet eens mogelijk is kort te parkeren bij mijn eigen winkel.
  Oranjeweitje is lastig laden en lossen.
  Mag blij zijn dat ik niet op het trottoir ben gaan staan met het uitladen van mijn doosjes!!!!
  Heeft niks te maken met aso parkeergedrag maar met een ondernemer die haar winkel voorziet en bevoorraadt.
  Er moeten nog heel wat bonnen geschreven worden als de Gemeente Blaricum geld blijft uitgeven aan onderzoeken die gedaan moeten worden voor een oplossing van het parkeerprobleem. Succes!

  Like

 7. Is zijn toch parkeervakken genoeg in de omgeving van de winkel?
  Zo te zien, zijn het geen zware voorwerpen die worden vervoerd.

  Like

 8. Beste Paulien, zo te zien ‘sleept u zich mottig aan die o zo zwaren doosjes’. De huiskamervraag is,hoeveel doosjes gaan er in uw tas? Deze ‘bolide’ staat er zeer vaak en dan inderdaad ook wel eens op de stoep.

  Like

 9. Gewoon te lui om een paar meter te lopen. En niks te maken met orde-handhavers. En dan maar roepen dat die jeugd van tegenwoordig zich slecht gedraagt. Ho-pe-loos………

  Like

 10. Het zou handig zijn als de parkeervakken in de Dorpsstraat wat vaker beschikbaar zijn. Als hier dorpsbewoners/bezoekers hele dagen parkeren, blijft het aanbod van parkeerplaatsen schaars in de Dorpsstraat.
  Na met regelmaat twee rondjes te moeten rijden in het dorp om bijvoorbeeld snel wisselgeld af te leveren, krijg je deze parkeerhouding. Gelukkig zijn veel bewoners blij met middenstanders die hard werken om een winkel aan te kunnen bieden in ons mooie dorp! Ik kan u verzekeren, met lui zijn heeft ondernemen niets te maken!! Dit was mijn laatste reaktie. Hartelijke groet, Paulien de Back-Gerlofs

  Like

Reacties zijn gesloten.