9 gedachten over “A.s.a.p. a.u.b.

 1. Het bovenstaande is precies wat Hart voor Blaricum ook heel graag zo zou willen, in het midden van het dorp. Met de mogelijkheid voor terras op zomerse dagen. Zicht op het hele oude dorpsgebeuren. Ontmoetingsruimte voor thuiswerkende mensen die er even tussenuit willen. Joggers die even willen uitrusten, niet meer werkenden die aan de leestafel bij blijven en meer gezellige mogelijkheden…….

 2. Een huur van EUR 40.800 per jaar exclusief de kosten van energie, personeel, investering en andere kosten die je hebt als ondernemer. is wel heel veel kopjes koffie.

 3. Tja, waaruit blijkt dat HvB geen ondernemershart heeft. Een ondernemer DENKT NA!

  Oog: ondernemers denken anders na dan politici – daar is in principe niets mis mee

  Re-Carien Bölger: tussen dromen en daden……..dromen zijn nodig om de goede daden te verrichten…….en daarvoor zijn ondernemers nodig om die daden te realiseren…….waarom niet wensen wat we willen en dromen dat iemand het doet……waar een wil is is een weg…..wie steunt de gedachte ?

 4. E-mailtje naar Bagels & Beans gestuurd:

  “Ik denk dat het lastig wordt met een dergelijke huur rendabel te exploiteren. Daarnaast hanteren we een minimaal inwonersaantal van 50.000 en dat halen we hier niet. Al is Blaricum wel een bijzondere plaats en kan het (evenals Laren trouwens) best een goede espressobar gebruiken.”

 5. ach het huis waar mijn opa veldhuis tot 1953 heeft gewoond hij was hoofdonderwijzer en had de boerenleenbank aan huis,wij woonden er tegenover op nr.7. Een Hamdorf-achtig bruin cafe met zand op de vloer en een gezellige leestafel met “Jugendstil”lampen erboven gezellig hoor.maar het zal helaas wel niet rendabel zijn,of een hele rijke blaricumer zou het als hobby moeten opstarten.

 6. Meest gelezen reactie is tegelijk ook de meest voor de hand liggende mogelijkheid voor degene die het pand en het dorp kennen. Brochures zijn toegestuurd naar bedrijven als de Coffee Corner en Starbucks. Ook Nederlands trots Douwe Egberts is recent aangeschreven.

Geef een reactie