Oog op Blaricum

11 januari 2012

A.s.a.p. a.u.b.

Filed under: 't gooi,blaricum,foto's — Oog op Blaricum @ 11:37

Dorpsstraat.

9 Comments »

 1. Graag een leuke en originele horeca met leestafel en goede cappuccino. Geen plantenzaak s.v.p.

  Comment by Liz Carbernet — 11 januari 2012 @ 11:42 | Beantwoorden

 2. Het bovenstaande is precies wat Hart voor Blaricum ook heel graag zo zou willen, in het midden van het dorp. Met de mogelijkheid voor terras op zomerse dagen. Zicht op het hele oude dorpsgebeuren. Ontmoetingsruimte voor thuiswerkende mensen die er even tussenuit willen. Joggers die even willen uitrusten, niet meer werkenden die aan de leestafel bij blijven en meer gezellige mogelijkheden…….

  Comment by carien bolger — 11 januari 2012 @ 12:26 | Beantwoorden

 3. Een huur van EUR 40.800 per jaar exclusief de kosten van energie, personeel, investering en andere kosten die je hebt als ondernemer. is wel heel veel kopjes koffie.

  Comment by E. Gutter — 11 januari 2012 @ 14:55 | Beantwoorden

 4. Tja, waaruit blijkt dat HvB geen ondernemershart heeft. Een ondernemer DENKT NA!

  Oog: ondernemers denken anders na dan politici – daar is in principe niets mis mee

  Re-Carien Bölger: tussen dromen en daden……..dromen zijn nodig om de goede daden te verrichten…….en daarvoor zijn ondernemers nodig om die daden te realiseren…….waarom niet wensen wat we willen en dromen dat iemand het doet……waar een wil is is een weg…..wie steunt de gedachte ?

  Comment by Geertje van Arum — 11 januari 2012 @ 16:11 | Beantwoorden

 5. Een starbuck misschien ???????? 🙂

  Comment by Anne-Marie Kennis — 11 januari 2012 @ 17:00 | Beantwoorden

 6. overigens zou het linkerhoekje van Gutter’s interiors zich ook heel goed lenen voor een koffieshop in the shop……….ook zicht op dorp en misschien minder kostbaar?

  Comment by carien bolger — 11 januari 2012 @ 19:28 | Beantwoorden

 7. E-mailtje naar Bagels & Beans gestuurd:

  “Ik denk dat het lastig wordt met een dergelijke huur rendabel te exploiteren. Daarnaast hanteren we een minimaal inwonersaantal van 50.000 en dat halen we hier niet. Al is Blaricum wel een bijzondere plaats en kan het (evenals Laren trouwens) best een goede espressobar gebruiken.”

  Comment by Liz Cabernet — 11 januari 2012 @ 21:03 | Beantwoorden

 8. ach het huis waar mijn opa veldhuis tot 1953 heeft gewoond hij was hoofdonderwijzer en had de boerenleenbank aan huis,wij woonden er tegenover op nr.7. Een Hamdorf-achtig bruin cafe met zand op de vloer en een gezellige leestafel met “Jugendstil”lampen erboven gezellig hoor.maar het zal helaas wel niet rendabel zijn,of een hele rijke blaricumer zou het als hobby moeten opstarten.

  Comment by ton sertons — 12 januari 2012 @ 13:50 | Beantwoorden

 9. Meest gelezen reactie is tegelijk ook de meest voor de hand liggende mogelijkheid voor degene die het pand en het dorp kennen. Brochures zijn toegestuurd naar bedrijven als de Coffee Corner en Starbucks. Ook Nederlands trots Douwe Egberts is recent aangeschreven.

  Comment by Bob Saegaert — 13 januari 2012 @ 15:06 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: