Zware aanrijding Blaricummerweg

Om 15:30 uur heeft er op de Blaricummerweg een zware aanrijding plaatsgevonden tussen een Seat (uit Dorp komend) en een Hyundai (komende van de Randweg). Volgens ooggetuigen reed de Seat ‘zeer hard’ door de laatste wegversmalling, raakte in een slip, tolde, klapte tegen de Hyundai en sloeg vervolgens over de kop de berm in. In de Seat zaten twee personen, in de Hyundai ook twee. Allen zijn met onbekend (ernstig) letsel naar het ziekenhuis afgevoerd. De hulpdiensten waren massaal ter plaatse – ook de brandweer vanwege ondermeer beknelling en het borgen van de Seat tegen omvallen – de ambu’s werden ondersteund door de arts uit de traumahelikopter die om 15:48 landde.

9 gedachten over “Zware aanrijding Blaricummerweg

 1. De bestuurder van de Seat moet schofterig hard hebben gereden met alle gevolgen vandien.
  Je zal maar de pech hebben om in je Hyundai er zo eentje tegen te komen…… 🙁

 2. Complimenten voor de perfecte reportage, alles staat er goed op en niemand in de weg gelopen. Vakwerk.

 3. ligt ’t aan mij of zijn dat olievlekken op de weg (onderste foto), en dan de vraag zijn ze vn voor of als gevolg van het ongeluk…..

 4. Complimenten voor de foto’s!

  Wat een vreselijk ongeval! Ik hoop dat iedereen zonder blijvend letsel er vanaf komt.
  Ook complimenten voor alle hulpdiensten. Ze waren er binnen 3 minuten!!!

 5. los van het feit dat het inderdaad een nette reportage is, wil ik bij deze toch kenbaar maken dat het Oog zelf ook schofterig hard heeft gereden op weg naar het ongeval.
  Het oog kwam mij tegemoet op de Blaricummerweg en reed met een snelheid die ruim boven de toegestane snelheid aldaar lag.
  nog getracht het oog middels lichtsignalen aan zijn verstand te brengen dat zijn rijgedrag asociaal is, echter dit had geen resultaat.
  het had weinig gescheeld of er had zich op dat moment een tweede ongeval voorgedaan.
  gezien het feit dat het oog feilloos weet te wijzen met zijn vingertje zodra er een wielklemkaper danwel foutparkeerder aanwezig is in het dorp, en het oog deze persoon vervolgens aanspreekt op asociaal gedrag, neem ik aan dat het oog deze reactie ook weet te waarderen en dus niet zo kinderachtig zal zijn deze te verwijderen.

  ps dit is overigens niet de eerste keer dat het oog op deze manier voorbij komt razen in het dorp.

  Oog: als een kijker zich eenmalig met halve onwaarheden en suggestieve veronderstellingen te kakken wil zetten, dan kan dat – bij deze en tot ziens in 2015 of zo

  1. OOG: Als je met 1 vinger naar een ander wijst wijzen er 3 naar jouzelf. 🙂

Reacties zijn gesloten.