9 gedachten over “Koffie niet verkeerd

 1. Toe nou, Oog…. Zoiets hoort hier toch helemaal niet thuis???? En die koffie is niet te zuipen en veel te duur… ’t Is geen Blaricums bakkie, hê…

  Oog: smaken verschillen + starbucks is wat velen wel zouden willen

 2. Mooi idee, ben alleen bang dat dit soort kwantitatief geöriënteerde bedrijven zich alleen in de grote steden willen vestigen…..

 3. Realistischer is het om 50 meter door te lopen, voor de muziektent linksaf te slaan, De Blaercom binnen te gaan, je aan een tafeltje te zetten, een krant te pakken en een lekker kopje koffie te bestellen….

 4. En wat te denken van de serre van Bellevue ! ? Zeven dagen per week geopend van vroeg tot laat. Bovendien is er al genoeg horeca in het oude dorp.

 5. Goed idee oog: winkelleegstand van het dorp oplossen met vestigingen van winkelketens. Daar knapt het dorp lekker van op (NOT)

  Oog: oeps … tja … gut … hoest … ja, sorry … – en jouw idee is?

 6. Voorbeeld nemen aan het beleid zoals dat gehanteerd is voor “de negen straatjes”, haarlemmerdijk en haarlemmerstraat in Amsterdam waarbij een gevarieerder en origineel winkelaanbod prefaleerde boven hoge huuropbrengsten.

  Ergo: verhuurders genoegen nemen met een lagere huuropbrengst maar tenminste zo belangrijk: je boodschappen/inkopen doen bij de kleine gespecialiseerde winkeltjes.

 7. en moet je eens kijken wat een belachelijke huur je hiervoor betaald, ik wilde dit graag huren en een winkel beginnen, maar het is gewoon echt niet te doen. Daarom vertrekken er weer een hoop uit het dorp na een tijdje.

Geef een reactie