7 gedachten over “Dacht het niet

 1. Helma Ton kon ik in ieder geval bereiken via de mail en ik heb altijd een reactie van haar terug ontvangen.

  NB.:”oog”, jij tikte mij op de vingers toen ik alleen mijn voornaam zette onder een reactie want er moet een voor- en achternaam staan vlgs jouw regels. Wie is “langemensen” dan? Of mag er ook gepost worden onder pseudoniem??

  Oog: nee, pseudoniem mag niet; rob bruintjes is wat hardleers, dus als hij daarmee doorgaat wordt hij binnenkort eh … ‘gekort’

 2. Ik zie hier toch duidelijk voor- en achternamen!
  Oog: zijn er door de webmaster later bijgezet
  Ook bij mij, want ik verschuil me nooit achter een pseudoniem.
  En de huidige burgemeester is ook per mail bereikbaar. Ik krijg in elk geval antwoord als ik haar een mail stuur.

  1. Slechte reactie Rob! Ook in deze reactie sta(verschuil) je onder “langemensen”, dus wel een pseudoniem. Ik wist wel dat jij het was maar wilde “oog” wijzen op de regels. Voor jou is de burgemeester wel bereikbaar maar niet voor de burger. Breek mij de bek niet los. NB: Het is een 2e bericht op 1 dag maar ik gok het er op dat het oog het toelaat. Als jij gekort wordt door “oog” kunnen wij weer op gelijk nivo praten. Let wel: het praten op het nivo vd burger maakt je wel groter als politicus. 🙂

   Oog: de heren Rob en Rob mogen hun discours op gelijk niveau elders voortzetten

 3. Rob Bruintjes = Klub Lange Mensen. ‘Langemensen’ is zijn “a.k.a.” of pseudoniem, maar zijn echte volledige naam staat erbij toch ? Geen probleem dus. Rob ‘Langemensen’ Bruintjes is zowat de beroemdste Blaricummer zonder tot de kliek van BN-ers te horen.

Geef een reactie