Oog op Blaricum

17 januari 2012

Wáár wonen jullie?

Filed under: 't gooi,blaricum,foto's — Oog op Blaricum @ 12:25

Enkele maanden geleden is besloten dat (vanwege een negatieve oorlogshistorie) de naam Pyke Kochlaan moest worden vervangen door Herman Kruyderlaan. Het duidelijk afplakken van de vervallen naam ging nog wel enigszins, voor het verwijderen van het bordje is kennelijk een andere afdeling nodig … of een raadsmotie?

2 Comments »

  1. Hallo … die straat ligt ook helemaal in HUIZEN.

    Oog: frans ruijter, kunt even reageren?

    Comment by Ernst Wortel — 17 januari 2012 @ 18:58 | Beantwoorden

  2. Ach beste Ernst, ben je al weer het spoor bijster, hopelijk is het maar tijdelijk. Wij in Blaricum respecteren de gemeentegrenzen die al eeuwen gelden. Dat kunnen we jammer genoeg niet van al onze buurgemeenten zeggen.

    Comment by Frans Ruijter — 17 januari 2012 @ 20:08 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: