Oog op Blaricum

22 januari 2012

Ja shit hé, wat nou?!

Filed under: 't gooi,blaricum,foto's — Oog op Blaricum @ 19:01

Windvang | Meentzoom | Meentweg

verboden te poepen voor alle honden | verplicht poepen voor alle honden | alleen voor het bord poepen | alleen achter het bord poepen | verboden te poepen voor poedels | verplichte poepplek voor hyena’s | honden zonder staart poep maar raak | liever niet te vaak …

4 Comments »

 1. Geestig! Zou het mogelijk zijn al deze ‘mag NIET poepen” borden op het kleine paadje vanTweede Molenweg langs Ouwe Tak richting Eemnesserweg te plaatsen? Wat een smeerboel daar…. en al die kinderen met neus dicht daardoorheen fietsen… heb twee jaar terug een artikel geschreven in Hei & Wei met als onderwerp “Kakdorp” maar het mocht niet baten helaas. Ook ik fiets 4x per dag daar met een flinke viervoeter (en kakzak voor de zekerheid, stel voor hij vergist zich) – en het grote bos is maar 2 minuten bij dat straatje vandaan!

  Comment by Pien Steenman-Kors — 22 januari 2012 @ 22:21 | Beantwoorden

 2. Tja die hondenpoep, wat een ergernis. Mijn kinderen spelen op de berm, had ook een bordje. Ze laten ze evengoed gewoon poepen, ze hebben er sch….. aan. En erger nog, bordje is gewoon al 2 keer gestolen. Doen we dus ook niet mer.

  Comment by Yvonne Boor — 22 januari 2012 @ 22:51 | Beantwoorden

 3. Ik ben nog geen hond tegengekomen die borden kan lezen. 🙂
  Bij het mooie speelplaatsje op de Raat staan de borden ook, maar als er geen baas bij is gaat de hond gewoon zijn/haar gang. Overigens is er aanlijngebod waar geen handhaving op is. 4e BOA zou, zeker in de Bijvanck, goed werk kunnen doen.

  Comment by Rob Slokker — 22 januari 2012 @ 23:34 | Beantwoorden

 4. Beste Pien, het door jou bedoelde ‘kleine paadje’ heet gewoon Kruislaan. Maar voor de rest heb je helemaal gelijk, het stinkt daar gewoon naar de hondenstront.

  Comment by Frans Ruijter en Lida Willard — 22 januari 2012 @ 23:37 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: