Ja shit hé, wat nou?!

Windvang | Meentzoom | Meentweg

verboden te poepen voor alle honden | verplicht poepen voor alle honden | alleen voor het bord poepen | alleen achter het bord poepen | verboden te poepen voor poedels | verplichte poepplek voor hyena’s | honden zonder staart poep maar raak | liever niet te vaak …

4 gedachten over “Ja shit hé, wat nou?!

 1. Geestig! Zou het mogelijk zijn al deze ‘mag NIET poepen” borden op het kleine paadje vanTweede Molenweg langs Ouwe Tak richting Eemnesserweg te plaatsen? Wat een smeerboel daar…. en al die kinderen met neus dicht daardoorheen fietsen… heb twee jaar terug een artikel geschreven in Hei & Wei met als onderwerp “Kakdorp” maar het mocht niet baten helaas. Ook ik fiets 4x per dag daar met een flinke viervoeter (en kakzak voor de zekerheid, stel voor hij vergist zich) – en het grote bos is maar 2 minuten bij dat straatje vandaan!

  Like

 2. Tja die hondenpoep, wat een ergernis. Mijn kinderen spelen op de berm, had ook een bordje. Ze laten ze evengoed gewoon poepen, ze hebben er sch….. aan. En erger nog, bordje is gewoon al 2 keer gestolen. Doen we dus ook niet mer.

  Like

 3. Ik ben nog geen hond tegengekomen die borden kan lezen. 🙂
  Bij het mooie speelplaatsje op de Raat staan de borden ook, maar als er geen baas bij is gaat de hond gewoon zijn/haar gang. Overigens is er aanlijngebod waar geen handhaving op is. 4e BOA zou, zeker in de Bijvanck, goed werk kunnen doen.

  Like

 4. Beste Pien, het door jou bedoelde ‘kleine paadje’ heet gewoon Kruislaan. Maar voor de rest heb je helemaal gelijk, het stinkt daar gewoon naar de hondenstront.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s