Oog op Blaricum

29 januari 2012

… voor al dat bloeit en broeit

Filed under: 't gooi,blaricum,foto's — Oog op Blaricum @ 11:45

Dorpsstraat.

10 Comments »

 1. DAT IS GEEN KLEINIGHEID, MIJN HOND PRODUCEERD (-t, Oog) DAT NOG IN GEEN MAAND 🙂

  Oog: is geen reden om te gaan cyber-schreeuwen (tekst met hoofdletters) – en wij hopen dat ‘dat’ van uw hond wel op een burgervriendelijke manier wordt afgevoerd; hondenpoepboete in new york is 250 dollar

  Re-Mieke: zeker weten, ik zorg ervoor dat mijn hond het op een plaats doet waar geen mensen lopen, maar paarden en dan valt het niet op

  Re-Oog: niet opvallen is aardig, maar niet de kern van de ‘kak’: gaat uw hond ook milieuvriendelijk c.q. conform de beleidsopvattingen van d66 dienaangaand af …?

  Comment by Mieke Bakker — 29 januari 2012 @ 11:49 | Beantwoorden

 2. Wordt het zo langzamerhand niet eens tijd voor de her-invoering van de HONDENBELASTING? Hadden we hier jaren geleden ook. Dus gemeenteraad: leuk vergaderingspunt. Denk dan ook aan de zakjes en bakken, die kunnen daarvan betaald worden.

  Comment by Geertje van Arum — 29 januari 2012 @ 13:00 | Beantwoorden

 3. Helaas gebeurt dat bij mij zelfs voor de voordeur! Blijkbaar hebben niet alle hondenbezitters in de gaten dat hun viervoeter overlast veroorzaakt. En dat is jammer.

  Comment by Rob Bruintjes — 29 januari 2012 @ 13:23 | Beantwoorden

 4. Hondenbelasting, hoe denken jullie dan over de paardenstront wat ik nu pas echt een hele stinkende zooi en grote plakken op de weg liggen. Dit ligt gewoon langs de heg, beetje overdreven om hier zo op te reageren. Niemand loopt daar en niemand heeft daar echt last van.

  Comment by Maaike Mouse — 29 januari 2012 @ 13:30 | Beantwoorden

 5. Blij dat er weer iets wat te klagen is, stel je voor dat wordt het wel heel saai.

  Comment by Bets Calis — 29 januari 2012 @ 13:34 | Beantwoorden

 6. Wat staat de heg mooi in bloei!

  Comment by Ron — 29 januari 2012 @ 14:34 | Beantwoorden

 7. Ik hoor nooit, maar dan nooit iemand over katten……

  Comment by Har Bulters — 29 januari 2012 @ 19:13 | Beantwoorden

  • mijn tuin ligt vol met drollen van mijn katten,……voor de rest komen ze de tuin niet uit en hebben ze een voorkeur voor “binnen” …….ben dus ook niet van plan om kattenbelasting te betalen en dat lijkt me logisch….
   Valt wel op dat er hier in de straat ook steeds vaker stront op straat ligt op looplekken of autouitstapplekken……vind dat vrij asociaal maar blijkbaar denken hondeneigenaren hier anders over….. Kan me overigens wel voorstellen dat er leukere dingen mogelijk zijn dan stront in een zakje doen. Vind dat voor de hondenbelasting zeker wel veldjes of groen in een wijk verwacht mag worden.
   En voor de rest lijkt het me logisch dat een wijk ook wel eens vol kan zijn qua hondenpopulatie…….en dus meer niet wijs is……( iets met wonen op de hei en plek zat ).

   Comment by ato vonkentrekker — 29 januari 2012 @ 19:58 | Beantwoorden

 8. Paardenpoep regent weg en stinkt langena niet zo als hondenpoep

  Comment by Sanne Zaina — 29 januari 2012 @ 20:41 | Beantwoorden

 9. Deze foto toont aan dat Blaricum op bepaalde plaatsen een echt kakdorp is. Een gemeente mag overigens alleen die belastingen heffen die in de Gemeentewet zijn opgesomd. Hondenbelasting is daarin opgenomen, maar katten- en paardenbelasting niet.

  Comment by Frans Schinkel — 29 januari 2012 @ 22:58 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: