… voor al dat bloeit en broeit

Dorpsstraat.

10 gedachten over “… voor al dat bloeit en broeit

 1. DAT IS GEEN KLEINIGHEID, MIJN HOND PRODUCEERD (-t, Oog) DAT NOG IN GEEN MAAND 🙂

  Oog: is geen reden om te gaan cyber-schreeuwen (tekst met hoofdletters) – en wij hopen dat ‘dat’ van uw hond wel op een burgervriendelijke manier wordt afgevoerd; hondenpoepboete in new york is 250 dollar

  Re-Mieke: zeker weten, ik zorg ervoor dat mijn hond het op een plaats doet waar geen mensen lopen, maar paarden en dan valt het niet op

  Re-Oog: niet opvallen is aardig, maar niet de kern van de ‘kak’: gaat uw hond ook milieuvriendelijk c.q. conform de beleidsopvattingen van d66 dienaangaand af …?

 2. Wordt het zo langzamerhand niet eens tijd voor de her-invoering van de HONDENBELASTING? Hadden we hier jaren geleden ook. Dus gemeenteraad: leuk vergaderingspunt. Denk dan ook aan de zakjes en bakken, die kunnen daarvan betaald worden.

 3. Helaas gebeurt dat bij mij zelfs voor de voordeur! Blijkbaar hebben niet alle hondenbezitters in de gaten dat hun viervoeter overlast veroorzaakt. En dat is jammer.

 4. Hondenbelasting, hoe denken jullie dan over de paardenstront wat ik nu pas echt een hele stinkende zooi en grote plakken op de weg liggen. Dit ligt gewoon langs de heg, beetje overdreven om hier zo op te reageren. Niemand loopt daar en niemand heeft daar echt last van.

  1. mijn tuin ligt vol met drollen van mijn katten,……voor de rest komen ze de tuin niet uit en hebben ze een voorkeur voor “binnen” …….ben dus ook niet van plan om kattenbelasting te betalen en dat lijkt me logisch….
   Valt wel op dat er hier in de straat ook steeds vaker stront op straat ligt op looplekken of autouitstapplekken……vind dat vrij asociaal maar blijkbaar denken hondeneigenaren hier anders over….. Kan me overigens wel voorstellen dat er leukere dingen mogelijk zijn dan stront in een zakje doen. Vind dat voor de hondenbelasting zeker wel veldjes of groen in een wijk verwacht mag worden.
   En voor de rest lijkt het me logisch dat een wijk ook wel eens vol kan zijn qua hondenpopulatie…….en dus meer niet wijs is……( iets met wonen op de hei en plek zat ).

 5. Deze foto toont aan dat Blaricum op bepaalde plaatsen een echt kakdorp is. Een gemeente mag overigens alleen die belastingen heffen die in de Gemeentewet zijn opgesomd. Hondenbelasting is daarin opgenomen, maar katten- en paardenbelasting niet.

Geef een reactie