5 gedachten over “Klassiekers (2)

 1. Prachtige plek om samen (met de kinderen) een rondje te schaatsen. Jammer dat Restaurant Rust Wat niet een ouderwetse ‘koek en zopie’ neerzet met oudhollandse snert, warme chocomel en gluhwein oid. In mijn ogen een gemiste kans maar het blijft voorlopig nog vriezen dus……..

  Laurens

 2. Ook Jammer dat Rust Wat niet de moeite neemt om een echte baan te vegen. In het verleden was het een volwaardige ijsbaan.
  Vele kinderen op het ijs en wij ouders op het terras met de Gluwijn !!
  Bij de laatste “echte” elfstedentocht was er een kinder elfstedentocht uitgezet met strobalen, echte klunplaatsen, bruggetjes enz.

 3. In de jaren 50 en begin 60 heb ik daar als kind heel vaak geschaatst en ik herinner me dat het altijd erg druk was. Het was een grote ijsbaan met muziek en in Rust Wat konden we warme chocolade melk drinken. Het was een heel gezellige toestand.
  Groeten.

 4. go als ik dit zie komen de herineringen als kind weer terug na schooltijd gauw er heen schaatsen was leuke tijd.

 5. Vanmorgen even langsgefietst en wat ziet het er ongezellig uit… dat was wel eens anders!!! kan de gemeente of Rust Wat zelf hier nou geen baan vegen? muziekje erbij, Koek & Zopie en genieten maar! Het is toch enorm jammer dat we met de kinderen moeten uitwijken naar Eemnes om te schaatsen, niets mis met Eemnes overigens maar daar wonen we nu eenmaal niet 😉

Geef een reactie