Oog op Blaricum

7 februari 2012

Er gebeurt altijd van alles

Filed under: 't gooi,blaricum,foto's — Oog op Blaricum @ 15:27

14:42 uur; Middenweg. De Opel met knipperend stopbord achter de voorruit en erin twee politieagenten achtervolgt een auto waarvan de bestuurder geen veiligheidsriem draagt; de schaduw van Oog is zojuist overreden maar hijzelf – ondanks de voorrang die hij als recht overstekend voetganger had – net niet; rechts op de stoep staat een onvervalste StoepRover. Het was minus 4 graden en niet de weerhysterici maken uit of de Tocht der Tochten doorgaat, maar dat doen de 22 rayonhoofden. Vanavond eten we Gooise stamp (met biefstukpuntjes), lezen we wat in In de ban van de tegenstander van Hans Keilson en zullen we diep down under de dons ongetwijfeld weer verbijsterend wild dromen.

3 Comments »

 1. beste Oog, als dit een undercoveroperatie is, moet dan het kenteken niet afgeplakt worden? Dat kan dan nu, ik heb het kenteken al op mijn lijstje van verdachte voertuigen genoteerd.

  Oog: 🙂

  Comment by thzwaan — 7 februari 2012 @ 22:21 | Beantwoorden

 2. Politieauto draait van Schoolstraat linksaf Middenweg op? Oog steekt op Middenweg de Schoolstraat over, blijkt uit foto? Dat is geen ‘rechtdoor op dezelfde weg heeft voorrang’, dus voetganger dient zich in dezen bescheiden op te stellen.

  Comment by David Post — 7 februari 2012 @ 22:58 | Beantwoorden

 3. Staat die StoepRover nu echt rechts op de foto?? 😉

  Comment by Rob Slokker — 8 februari 2012 @ 21:37 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: