13 gedachten over “Dorpsgenoten (9)

 1. Hey Dennis van Dalen, waar is je mooie pruikje en je daf uit die leuk AH periode??
  Die muts is ook heel leuk hoor.
  groetjes

 2. Eerste wat ik dacht, is dat mijn ouwe klasgenoot van de Openbare Lagere School niet, Dennis van Dalen ? Je woonde naast Jelle Falck aan de Rongen, Bouwvenen ? En je had toch zo’n knappe zus ? Groeten van je ouwe klasgenoot (de klas van juf Pairoux) uit Suriname !

  1. jeez Richard! Dat is echt heel lang geleden… De klas van Pairoux… Wel drie jaar lang! Ik ga nog heel veel om met Peter Smit, wellicht ken je die nog. Wow ineens komen er zo van die herinneringen naar boven drijven… Paultje Rebel, de Belgische tweeling Bob en Laurent… De kreet Duuk m af! Als je dat nog wat zegt tenminste of wellicht heb ik het mis ;-)… En nu in Suriname beland! Laatst wandelde ik nog langs je ouderlijk huis op Bij de Berg! Hoe is het verder met je? groeten terug man!!! Dennis

 3. Hee Broertje! Schijn een lichtje op mij! Hahaha wat leuk dat ik jou hier zie staan. Wat zie je er goed uit! Ja, die daf met pruik, wat een tijd was dat. Maar je bent nu overgestapt op franse dafjes 😉
  En Richard Eykenduyn, je maakt mijn dag weer helemaal goed! -> Wat wil je, met zo’n knappe broer? Groetjes vanuit Rheinland-Pfalz!

 4. Hé de parkeerwacht van AH! Of is het Dennis die een pietsje te vroeg al in carnavaltenue rondloopt? Deze nog steeds meest fotogenieke lach van Blaricum woonde naast Inge (Jelle had wel net zulke lange haren, maar voor de rest alleen verschillen tussen die 2….).
  Dennis, op naar een PR in de marathon van Rotterdam !!!

  1. Peter Smit, Jan Rooster, Nico Elsnerus, Inge Brandsen, Rozemarijn Woudstra, Joanneke Balfoort, Paul Rebel, Bob en Marc Laurent, Monique Wierper, Linda Teunissen, Suzy Calis, Hannelore Roelofs, tsja, vele namen schieten weer te binnen. Time flies, life is short. Het oude Blaricum is veranderd.

 5. Ha die Dennis!Ben zo gewend om je hooguit 1x per jaar te zien(bij budje en thea op de deel)dat ik even moeite had je te herkennen:)
  Dikke kus, Karin van Hees

 6. Haai Dennis.
  Goeie Foto. Ik herkende je direct.
  Muts iets anders als pet.Dat ik je foto tegen
  kwam,
  .Bizar……
  Groeten, Annet Blom. Uit Harlingen.

Geef een reactie