Oog op Blaricum

12 februari 2012

Flinke meid

Filed under: 't gooi,blaricum,foto's — Oog op Blaricum @ 13:46

Stichtseweg.

3 Comments »

 1. Ze zal wel moeten, omdat Connexxion steeds minder door de Bijvanck rijdt en op OV9292 rijd er vanuit de Bijvanck geen bus meer naar de carpool. Boze opzet?

  Oog: ‘en op OV9292 rijd er vanuit de Bijvanck geen bus meer naar de carpool’ – het zou wel prettig zijn als in ieder geval raadsleden zich begrijpelijk uitdrukken

  Comment by rob bruintjes — 12 februari 2012 @ 15:11 | Beantwoorden

  • De reactie van de heer Bruintjes valt is volgens het uitgangspunt van Oog (taal is cultuur; de correctie- en linguïstische renovatiepen wordt alleen in specifieke gevallen gebruikt) dus onder de categorie “specifiek gevallen”.

   Comment by Frans Schinkel — 12 februari 2012 @ 18:57 | Beantwoorden

   • Om te voorkomen dat mijn bijdrage eveneens als ‘specifiek geval’ wordt gekenmerkt, gelieve de lezer het woord ‘is’ tussen ‘valt’ en ‘volgens’ te laten vervallen en een ‘e’ toe te voegen achter ‘specifiek’.

    Oog: door zijn tweede reactie op één en dezelfde dag toe te staan wordt dhr. schinkel sowieso tot specifiek geval gekwalificeerd; zijn proeve van zelfcorrectie onderstreept deze status – en we gaan weer over tot de orde van dag en wezens en dingen

    Comment by Frans Schinkel — 12 februari 2012 @ 19:02


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: