Wifi, eindelijk

Soms strijdt Oog met de mond. Bijvoorbeeld een dik jaar geleden met het voorstel om het ‘huis der gemeente’ te voorzien van wifi. Iedereen blij, het haalde zelfs de krant. Een paar maanden later liep het voorstel vast op ‘veiligheid’ en ‘kosten’. Absurd natuurlijk, want toen al was zo ongeveer de halve wereld voorzien van wifi.
Tot veler verrassing en verbazing kwam er vorige week van BEL-ambtenaar Jeroen een email met daarin de zakelijke mededeling ‘Sinds donderdag 9 februari is het draadloze netwerk BEL-publiek ook beschikbaar in Blaricum en Laren. De aansluitingen in Blaricum en Laren maken niet gebruik van het BEL netwerk maar van een Ziggo lijn. Dit betekent dat iPads en telefoons voor hun data gebruik nu gebruik kunnen maken van Wifi.’ Oog heeft het even (met trillende handen van opwinding) uitgeprobeerd: het werkt! Welcome to the world!

5 gedachten over “Wifi, eindelijk

  1. De vraag is, mits goed uitgesproken, why-fi? Wifi is handig maar ik heb geen goed beeld bij het voordeel dat het gemeentehuis het nu heeft. Gaan er bepaalde zaken nu beter, sneller of efficiënter?

Geef een reactie