Oog op Blaricum

14 februari 2012

Wifi, eindelijk

Filed under: 't gooi,blaricum,foto's — Oog op Blaricum @ 11:44

Soms strijdt Oog met de mond. Bijvoorbeeld een dik jaar geleden met het voorstel om het ‘huis der gemeente’ te voorzien van wifi. Iedereen blij, het haalde zelfs de krant. Een paar maanden later liep het voorstel vast op ‘veiligheid’ en ‘kosten’. Absurd natuurlijk, want toen al was zo ongeveer de halve wereld voorzien van wifi.
Tot veler verrassing en verbazing kwam er vorige week van BEL-ambtenaar Jeroen een email met daarin de zakelijke mededeling ‘Sinds donderdag 9 februari is het draadloze netwerk BEL-publiek ook beschikbaar in Blaricum en Laren. De aansluitingen in Blaricum en Laren maken niet gebruik van het BEL netwerk maar van een Ziggo lijn. Dit betekent dat iPads en telefoons voor hun data gebruik nu gebruik kunnen maken van Wifi.’ Oog heeft het even (met trillende handen van opwinding) uitgeprobeerd: het werkt! Welcome to the world!

5 Comments »

 1. je moet soms even geduld hebben, maar…..dan krijg je ook wat

  Comment by Mieke Bakker — 14 februari 2012 @ 11:59 | Beantwoorden

  • Maar……. wat krijgen de Blaricumse bewoners dan?

   Comment by Rob Slokker — 15 februari 2012 @ 17:02 | Beantwoorden

 2. Het lijkt verrdorie Suriname wel! Eindelijk WiFi en je voelt dat je onderdeel van de Wereld bent. Namens heel Suriname zeg ik: ‘Welkom to the World Blaricum !’

  Comment by Richard A. Eykenduyn — 14 februari 2012 @ 14:14 | Beantwoorden

 3. Zie je wel dat we in een moderne gemeente wonen… 🙂

  Comment by Eduardo — 14 februari 2012 @ 14:44 | Beantwoorden

 4. De vraag is, mits goed uitgesproken, why-fi? Wifi is handig maar ik heb geen goed beeld bij het voordeel dat het gemeentehuis het nu heeft. Gaan er bepaalde zaken nu beter, sneller of efficiënter?

  Comment by Jeroen ten Kroode — 14 februari 2012 @ 16:40 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: