Oog op Blaricum

19 februari 2012

Gezonde mensen, goede winkel

Filed under: 't gooi,blaricum,foto's — Oog op Blaricum @ 11:09

AH had gisterenavond een personeelsfeestje – herkent u ze? Daarop werd door het ondernemerpaar Marieke Ton en Gerard Dorrepaal ook het Albert Heijn Fitplan gepresenteerd: samen met de collega’s werken aan een betere conditie. De lessen vinden plaats in de Blaercom en worden gegeven door Amazone Body & Mind. Het kader van AH (tweede foto) heeft de afgelopen drie maanden al het Fitplan gevolgd: de zes zijn in totaal 59,4 kg kwijt geraakt. En ze kijken nóg vrolijker en vriendelijker dan ooit uit hun ogen.

1 Comment »

  1. Tot hier in Suriname horen wij uitsluitend lovende woorden over AH Blaricum en de medewerkers. Proficiat ! Jullie zijn een Top Team !

    Comment by Richard A. Eykenduyn — 19 februari 2012 @ 11:28 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: