Zoals altijd?

Vredig beeld, maar schijn bedriegt. Aan de rechterkant van de Burg. De Jongweg is een stuk heg verdwenen, dit om parkeren van auto’s op eigen terrein mogelijk te maken. De gemeente is daar ‘verbolgen’ over.

8 gedachten over “Zoals altijd?

 1. Goed werk JR. Op de eigen Range parkeren, is ons ook medegedeeld.
  Had die parkeerplekken wel achter de paardebak naast de tennisbaan gemaakt ipv in de voortuin..
  Maar vooruit, Jij en Sue Ellen hebben zulke mooie auto’s.
  Kan toch niet zo zijn dat er met twee maten op deze belangrijke verkeersader (de koninklijke Brinklaan) wordt gemeten.
  Jij niet en wij wel op eigen terrein.

 2. Goed gedaan Jos, pakeren doe je op eigen terrein en niet op de Brinklaan wat een last was voor een ander
  in alle opzichten
  ik begrijp Mvr. de Jooden niet vroeger stond daar niet eens een heg.

  groetjes Herman Rigter

 3. PotjanRoRi!! Misschien moet J.R. van de woonkamer een schoenenzaak maken, dan mag er vast en zeker wèl een parkeerterrein komen van de gemeente… (kan het nog gekker?)

 4. Mooie parking gecreeerd Jos, om een beetje meer ruimte te maken zou je eigenlijk die boom ook nog weg moeten halen,want er zit toch geen blaadje meer aan en dan komt dat statige pand alleen maar meer tot zijn recht.

 5. Ooit is er een uitspraak van de gemeenteraad geweest om zoveel als mogelijk op eigen terrein te parkeren. Dit gebeurde naar aanleiding dat er in het dorp nogal wat mensen waren, die de garage bij het woonhuis trokken en in de grote oprit een klein hekje plaatsten. Om in het verlengde daarvan de ‘lease bak’ aan de openbare weg te zetten. De gemeenteraad was van mening dat dit afbreuk deed aan het landelijke karakter van het dorp. Daarnaast werd het voor de hulpverlenende instanties (brandweer, ambulance en strooiwagens) steeds moeilijker om zonder schade ter plaatse te komen. Inderdaad Herman Rigter heeft gelijk, eerder stond er niet eens een heg. Kortom een keurige oplossing.

 6. Jos en Petra jullie hebben gelijk, want als de auto’s langs de weg waren blijven staan in deze winter hadden die al veel deuken opgelopen.
  Maar misschien een idee, je kan de overige heggen nog eens anderhalve meter hoger laten groeien, zoals op vele (onveilige) plaatsen in ons dorp, als compensatie voor het weggehaalde stuk !!

  Groet, Jacobus Vos.

Geef een reactie