Linda baalt

Linda Eggenkamp ging donderdagmiddag rond 17:00 uur met de auto bij AH boodschappen doen en toen ze rond 17:15 uur terugkwam, was die flink beschadigd. Dikke deuk linksachter, bumper kapot en linkerachterlicht aan gruzels. Van de dader geen spoor. Haar vraag is: wie heeft rond genoemde tijden op de AH-parkeerplaats een grote auto (busje, iets met een laadbak?) krakend horen en/of zien wegrijden?

9 gedachten over “Linda baalt

 1. Ach Linda, wat erg voor je, en nog een behoorlijke deuk ook zeg, echt asociaal om zo weg te rijden. Toch moest ik wel een beetje lachen, maar dat komt door het “boze” gezicht dat je trekt! Ik hoop voor je dat iemand iets gezien heeft en de dader wordt gepakt.

 2. Verdraaid! Wat een mentaliteit, wat een enorme rotstreek!
  Ik zet je vraag op facebook en twitter! (wie het leest: deel/RT!) Wie weet!???

  Monique (later: Reacties op Twitter-oproep http://bit.ly/wsUO2N Klap was goed te horen; Het was een Tuinder; “LT achtig vrachtwagentje met open laadbak, hij heeft wel een poosje gewacht. Stonden veel meer mensen bij commentaar te geven”.
  Nog een reactie: “kleur auto: wittig en het was een man van middelbare leeftijd,geen jong jochie”

 3. hetzelfde is mij overkomen een week of drie geleden. Bij de garage vertelden ze mij dat een wit busje uit het bouwjaar van voor 2006 de schuldige zou moeten zijn. Mijn linker voorkant was behoorlijk gehavend, schade 1500 euro, en het laat zich al raden: geen briefje van de dader.
  Ik hoop dat Linda wel een berichtje krijgt van de “dader” die in elk geval is gespot . Het is toch een kleine moeite om even je telefoonnummer op een briefje achter de ruitenwisser van de auto van het “slachtoffer” te leggen.

 4. Niet lullig bedoeld, maar weer een extra reden om op de fiets naar AH te gaan.
  Wat een gekkenhuis daar met dat parkeren…. 🙁
  Linda, veel succes met het achterhalen van de schuldige…….

 5. Linda, vaak zeg ik tegen mijn Margriet, in Blaricum rijden zoveel mensen rond die hun rijbewijs op Saba gehaald hebben.
  Ik hoop dat je een paar getuigen heb dan wordt het een klusje voor het waarborgfonds.
  Sterkte.

 6. Onlangs ook zoiets gehad in Huizen. De bumper van mijn auto krom aangetroffen na het boodschappen doen . Er zat wel een briefje onder de ruitenwisser met een verhaaltje en een telefoon nummer .
  Ik heb dat nummer meerdere malen gebeld ,maar u raad het al ????? geen antwoord.

  Gewoon voor de buitenwereld een briefje schrijven ,en wegwezen .
  Dus omstanders neem het kenteken op van de auto die iemand anders schade toebrengt en doe dat ook onder de ruitenwisser .

Geef een reactie