Toeters op de Torenlaan

De Gooise Karavaan kwam weer langs.

5 gedachten over “Toeters op de Torenlaan

  1. Snap niet waarom die herrie er elk jaar weer bij moet. Doorlopend met je hand op de claxon is toch nergens voor nodig? Let wel, ik gun die mensen hun jaarlijkse uitje van harte hoor….

  2. Heb je weleens meegereden Ron? Als je de kans krijgt moet je dat zeker een keertje doen. Dan snap je waarvoor je het doet, zelden zulke tevreden mensen naast je in de stoel zien zitten, geweldig en wat goed dat er mensen zijn die hun vrachtwagen ter beschikking stellen. Ga zo door.

    Re-Ron: Goed lezen is ook een kunst, Hans. Dat de bijrijders er met volle teugen van genieten, dat lijdt ook bij mij geen twijfel, daar hoef je me niet van te overtuigen. Maar kennissen van me wonen bijvoorbeeld op de Brinklaan in Bussum, in die appartementen tegenover de MacDonalds. Daar komt de stoet door het drukke verkeer meestal tot stilstand en blijft die hand op de claxon liggen. Door weerkaatsing van het geluid lijkt het of de wereld vergaat. En voor de vele op leeftijd zijnde bewoners is dat een minuut of wat echt afzien, niet te harden die herrie. Dat bedoel ik dus, dat zou best minder kunnen…

    1. Ja dat is wel erg, joke. Het plezier van de een hoeft het woongenot van de ander niet in de weg te staan. En weet je wat het leukste is? Als je het de meerijders van Nieuwenoord uitlegt, dan hebben ze er nog begrip voor ook…

  3. Nou Joke ik vind dat je groot gelijk heb ,En ik heb heel veel respect voor al die mensen die zich voor deze dag beschikbaar stellen,en ook natuurlijk de vrachtwagens en de mannen die deze dag voor die mensen klaarstaan

Geef een reactie