De ziel in uw oude mobiel

Bij AH en mooi parfumerie (DA) staan actiedozen voor het inzamelen van oude mobiele telefoons. Deze telefoons gaan naar Vodafone en leveren geld op voor het organiseren van opkikkerdagen (verwendagen) voor langdurig zieke kinderen en hun gezin (www.opkikker.nl)
Jaarlijks worden 250 individuele dagen georganiseerd door vrijwilligers om een ernstig ziek kind en zijn/haar gezin een onvergetelijke dag te bezorgen – alleen maar genieten en de zorgen voor een dag vergeten. Daarnaast worden er minimaal 12 ‘Superopkikkerdagen’ georganiseerd voor ca. 50 gezinnen per keer, meestal in de Eemhof. Dus loop uw kasten en laatjes even na en lever de oude mobiele telefoons in – ze leveren geld op voor een heel goed doel.

Een gedachte over “De ziel in uw oude mobiel

Geef een reactie