Oog op Blaricum

3 april 2012

We kunnen hier(over) blijven zeiken, …

Filed under: 't gooi,blaricum,foto's — Oog op Blaricum @ 15:03

… maar kunnen ook gaan zien wat er komt.
Boslaan 7.

3 Comments »

 1. Was blijkbaar toch sprake van hoge nood!

  Comment by Frits Lummelbaum — 3 april 2012 @ 15:21 | Beantwoorden

 2. Gedane zaken nemen geen keer. Er zal ongetwijfeld iets moois verrijzen, met een rieten kap en inpandige garage voor twee Range Rovers. Hopelijk blijven de bomen intact en wordt de nieuwbouw geruisloos in het bestaande groen opgenomen.

  Oog: de boom linksvoor is meegesloopt en de standaard alhier is een Range HSE met treeplanken enz. voor haar en de kids en een Porsche Carrera 4S voor hem en z’n secretariële bimbo-bijzit, een grachtengordeliaans verleden met lichte cokesporen en net geen chablis-olisme, drie blonde kinderen in zo’n vrolijk gekleurde maar verschrikkelijk onveilige driewielbakfiets met op zadel en pedalen een zwoegend aziatisch meiske met een kaart van blaricum voor haar neusje die op zondagmiddag schuchter en kouwelijk met drie collegaatjes bij De Hoop staat te heimweeën, een inpandig olympisch zwembad in de kelder en buiten in de tuin (naast de geasfalteerde oprit met de japanse designbomen) staat een trampoline waardoor tot in de wijde omtrek hoorbaar is dat de drie kindertjes o zo gelukkig zijn en totaal geen zelfbeheersing hebben, net zo min als de blonde en de bruine labrador die na een maand de buurtbermen al volledig hebben volgekakt – natuurlijk kan er ook iets worden gebouwd door een rijk geworden kippenhandelaar uit twente of brabant die met de vrouw wat anders wil en zo’n botox-mercedes heeft met automatische vergrendeling en van die aso-piepjes die als hij ’s avonds van de rotary teruggeslingerd is ook mijlenver te horen zijn – we gaan ’t meemaken

  Comment by r. eykenduyn — 4 april 2012 @ 13:37 | Beantwoorden

 3. Wat een warm welkom voor de nieuwe bewoners.

  Oog: wat een afbrekende/opbouwende start van het ‘er komen wonen’ …

  Comment by Ton Bruchem — 6 april 2012 @ 23:42 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: