Boos – b(r)euk – bewusteloos (2)

De politie heeft laten weten dat de scooterrijder gisterenmiddag binnen een uur na het incident is aangehouden. Inmiddels heeft het bericht de voorpagina van WordPress gehaald. Velen hebben Oog laten weten dat zij enerzijds zeer begaan zijn met de autobestuurder en willen hem en zijn vrouw langs deze weg veel sterkte wensen. Anderzijds hebben velen ook laten weten nog steeds zeer verontwaardigd te zijn van hetgeen is gebeurd. Van diverse kanten horen wij ‘Ik ben er gisterenavond mee naar bed gegaan, heb er slecht door geslapen en ben er vanochtend heel vervelend mee opgestaan.’ Inmiddels is gebleken dat de gebeurtenis volledig door een beveiligingscamera is opgenomen. Een politieman die de beelden heeft gezien spreekt van een ‘extreme explosie van geweld’ en heeft tegen getuigen gezegd zich goed voor te kunen stellen dat zij hierdoor zeer ontdaan waren.

4 gedachten over “Boos – b(r)euk – bewusteloos (2)

  1. “Een politieman die de beelden heeft gezien spreekt van een ‘extreme explosie van geweld’ “.
    Dat is nogal een uitspraak!!!! Vooropgesteld: Het is een schandelijk iets dat zoiets, zoals dit topic vemeld, kan gebeuren!! Maar dat een politie-ambtenaar een dergelijke uitspraak doet roept wel vraagtekens op, maar dat loopt wel lekker op een publieke site. Waarom mijn kritische opmerking: 2 maanden terug werd mijn, toen hoogzwangere, dochter bedreigd en te “grazen” genomen door een agressieve BMW-rijder in Hilversum. Aangifte gedaan met vermelding van kenteken maar…….. onze hermandad kon niets doen omdat er geen schade aan de auto was. Leuk he?

    Oog: voorbijgaand aan de onaardige uithaal richting deze site geven we u mee in deze aan het verkeerde loket te staan, de ombudsman is een beter adres; overigens hopen we dat het met uw dochter goed gaat – en met u ook

  2. @oog: Er is helemaal geen onaardige uithaal van mij naar deze site. Ik heb daar nl ook geen enkele reden toe. Het is wel onaardig om regelmatig gifpijlen af te vuren op een ingezonden mening. Met mn dochter gaat het goed en mij mij (als 5 voudige opa) ook

Geef een reactie