2 gedachten over “’t Zijn ook altijd dezelfde

  1. Ja, nu nog wel prachtig uitzicht op de lammetjes en paardenschouwspel op dit mooie stukje agrarisch gebied midden in het dorp vlakbij de beschermde Eng, straks nog meer asfalt en blik. Parkeerterrein Bellevue wordt binnenkort uitgebreid. Parkeerterrein staat alleen vol bij evenementen (kermisweek) en soms in de avonduren bij horecabezoek. We zien nooit mensen met winkelwagentjes of boodschappentassen, het is een illusie te denken dat bezoekers aan winkels, waaronder de plaatselijke grootgrutter daar auto parkeren. Gemeente Blaricum, let op uw zaak en behoudt dit agrarische gebied en laat inwoners en omwonenden genieten van deze voor Blaricum zo dorpse en unieke beelden!

    Met vriendelijke groet,

    Dick Waasdorp & Karin Loeffen

Geef een reactie