Oog op Blaricum

13 april 2012

Mooi werk in de Meent

Filed under: 't gooi,blaricum,foto's — Oog op Blaricum @ 10:06

Infocentrum annex horecapand groeit met de dag.

2 Comments »

  1. Prachtige 3-scharnierportalen, zgn. ‘laminated wood framing’, peperduur, ik zou het in staal voor de helft van de prijs kunnen doen, maar het oog wil ook wat. Complimenten voor de opdrachtgever, architect en aannemer.

    Comment by Richard Eykenduyn — 13 april 2012 @ 11:51 | Beantwoorden

  2. Wat een prachtige actiefoto’s! Door de spanten krijg je al echt een gevoel bij de grootte en vorm van het pand. We staan dan ook te popelen om weer open te gaan! Straks lekker met een hapje en drankje genieten van het uitzicht op de Blaricummermeent in aanbouw.

    Comment by Pieke Abelman — 15 april 2012 @ 12:23 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: