Oog op Blaricum

13 april 2012

Parkeerplaatsen te over

Filed under: 't gooi,blaricum,foto's — Oog op Blaricum @ 20:11

Onderstaande foto’s zijn vanavond gemaakt tussen 19:26 en 19:38 uur. Moeke, Bruno, Red Sun en Bellevue zaten behoorlijk dan wel geheel vol. We telden evenwel al snel in het centrum van het Dorp zo’n 30 vrije parkeerplaatsen. Vraag is of de uitbreiding van de parkeerplaats Huizerweg/Bergweg – ten koste van agrarisch gebied en dorpsbeeld – noodzakelijk is.

Dit bericht is mede geplaatst naar aanleiding van dit schrijven:
‘Parkeerterrein Bellevue wordt binnenkort uitgebreid. Parkeerterrein staat alleen vol bij evenementen (kermisweek) en soms in de avonduren bij horecabezoek. We zien nooit mensen met winkelwagentjes of boodschappentassen, het is een illusie te denken dat bezoekers aan winkels, waaronder de plaatselijke grootgrutter daar auto parkeren. Gemeente Blaricum, let op uw zaak en behoudt dit agrarische gebied en laat inwoners en omwonenden genieten van deze voor Blaricum zo dorpse en unieke beelden!
Met vriendelijke groet, Dick Waasdorp & Karin Loeffen

1 Comment »

  1. Ja, dat alles voor die absurde blauwe zone, terwijl het buiten de blauwe-zone-tijden juist een parkeerbende is van school, horeca en Blaercom. Zonde van het geld en dat blauw zal het dorp er ook niet karakterstieker op maken. Symboolpolitiek en door de strot geduwde schijnoplossingen 🙁

    Comment by Ellen Hageman — 13 april 2012 @ 21:50 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: