Parkeerplaatsen te over

Onderstaande foto’s zijn vanavond gemaakt tussen 19:26 en 19:38 uur. Moeke, Bruno, Red Sun en Bellevue zaten behoorlijk dan wel geheel vol. We telden evenwel al snel in het centrum van het Dorp zo’n 30 vrije parkeerplaatsen. Vraag is of de uitbreiding van de parkeerplaats Huizerweg/Bergweg – ten koste van agrarisch gebied en dorpsbeeld – noodzakelijk is.

Dit bericht is mede geplaatst naar aanleiding van dit schrijven:
‘Parkeerterrein Bellevue wordt binnenkort uitgebreid. Parkeerterrein staat alleen vol bij evenementen (kermisweek) en soms in de avonduren bij horecabezoek. We zien nooit mensen met winkelwagentjes of boodschappentassen, het is een illusie te denken dat bezoekers aan winkels, waaronder de plaatselijke grootgrutter daar auto parkeren. Gemeente Blaricum, let op uw zaak en behoudt dit agrarische gebied en laat inwoners en omwonenden genieten van deze voor Blaricum zo dorpse en unieke beelden!
Met vriendelijke groet, Dick Waasdorp & Karin Loeffen

Een gedachte over “Parkeerplaatsen te over

  1. Ja, dat alles voor die absurde blauwe zone, terwijl het buiten de blauwe-zone-tijden juist een parkeerbende is van school, horeca en Blaercom. Zonde van het geld en dat blauw zal het dorp er ook niet karakterstieker op maken. Symboolpolitiek en door de strot geduwde schijnoplossingen 🙁

Geef een reactie