Echte Gooise vrouw

Mariëlle Bakker, moeder al onzer asperges.

5 gedachten over “Echte Gooise vrouw

  1. Een echte gooise vrouw in opleiding bij de 77-jarige erfgooier Kees Bakker. Vrouwen én ongetrouwde mannen mochten vroeger bij Stad en Lande geen erfgooier worden, maar gelukkig heb ik wel de spierballen en het technisch inzicht van mijn geweldige vader Kees geërfd. Dank je wel voor deze prachtige reportage, leuk om aan mijn dochters te laten zien. Ik snap nu waarom ik altijd zo zwart thuiskom haha!

  2. Hee Mariëlle,

    Volgens mij ben je op foto 3 stiekem aan het trainen voor het touwtrekken tijdens de kermisweek! En op foto 4 laat je zeker het “nieuwe touwtrekken” zien. Het “touwsleuren”……

  3. En vanavond hangt Kees weer aan de brug bij Vlugheid en Kracht, en doet ie als het half kan meer kippen (spreek uit kiepen) dan de 35 jaar jongere Saskia en Linda…

  4. Hahaha jij doet ook aan folieliggen zie ik, Mariëlle! Afgelopen keer vloog ik “bevallig” tijdens het afdekken van onze graskuil al liggend op folie (kuilhoop) de lucht in (windkracht 7 tot 8 meldde de radio) tot grote hilariteit van een paar boeren die natuurlijk geen vinger uitstaken 🙂

    Een aantal mensen bij ons in de omgeving denken dat wij ook asperges zijn gaan telen (is mais onder folie, vanwege het koudere klimaat hier).

Geef een reactie