Oog op Blaricum

18 april 2012

Doede360

Filed under: 't gooi,blaricum,foto's — Oog op Blaricum @ 10:54

De OBB en de Bernardus deden vanochtend mee aan de poging om het wereldrecord Doede360 te vestigen. Hiermee wordt getracht zoveel mogelijk jongeren sportief in beweging te krijgen. De leerlingen werden geholpen door 3FM-dj Giel Beelen en zanger Marco Borsato, die allebei net 8 km hardlopen achter de rug hadden. Na afloop waren er stickers voor de kinderen en natuurlijk media-aandacht en handtekeningenjagertjes voor de BN’ers.

 

1 Comment »

  1. Het was helemaal geweldig vanochtend op het plein! KVLO & 3fm bedankt! Mooie foto’s!

    Comment by Rob Bouma — 18 april 2012 @ 13:39 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: