Oog op Blaricum

25 april 2012

’t Oranjezonnetje komt ook!

Filed under: 't gooi,blaricum,foto's — Oog op Blaricum @ 12:48

2 Comments »

 1. Oog, dank voor het regelen van de Oranjezon op 30/4! Dankzij alle vrijwilligers met grootse inzet en hulp van maatschappelijke, publieke en private organisaties is de Oranje Vereniging er klaar voor! AH TON sluit al om 1 uur om niets te willen missen van de B-factor talentenjacht op de Kruiskuil en het muziekfeest bij de Muziektent en daarna bij Moeke. Voor de Kindervrijmarkt nog een winkeltje van AH en een kassa van de AA-bank erbij en de jeugdige verkooplust kan losbarsten (ouders ziet u toe op meenemen van de overgebleven handelswaar en rommel?) Geen glaswerk, alcohol en hete koffieverkoop op de Kindervrijmarkt: het moet veilig en is voor kinderen bedoelt (ja, echt!). Met zijn allen ons ‘normaal’ gedragen leidt vast tot een gezellige dag voor iedereen: eerst een rondje met het gezin om en nabij de Kindervrijmarkt en het Kinderpodium, de Blaricummerie, het Kunststraatje, de Blaricumse Boeken- en Rommelmarkt “Brocante et Vide Grenier” muziek, een babbeltje én de onovertroffen veiling met veilingmeester Frans Elbers, etc. Het was nog lang GEZELLIG in Blaricum……
  Als we het met zijn allen leuk houden kan de Oranje Vereniging weer door met de Kermisweekactiviteiten en de intocht van Sinterklaas. Dat kan alleen met vrijwilligers (ja ook graag u), support van organisaties en veel leden (betaalt u naast de Blaricumse OZB ook graag dat lidmaatschapsbedrag van EUR 15? zie http://www.ovblaricum.nl). Soms ‘knelt’ het (echt!), maar als we met zijn allen willen dan doet de Oranje Vereniging het graag en houden we het leuk. Ieders bijdrage in kennis, kunde, (v)aardigheden, gunsten, pecunia, het slijk der aarde, etc is welkom, dus Oog, nogmaals dank voor het regelen van de Oranjezon!

  Comment by Peter Smit — 26 april 2012 @ 13:16 | Beantwoorden

 2. Mooie “Peptalk” Peter….:-)
  De weersvoorspelling voor as Maandag is inderdaad gunstig te noemen.
  Ik wens dat het voor een ieder een heerlijke dag mag zijn…..

  Comment by Eduardo — 26 april 2012 @ 20:57 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: