Uit de bocht, in de sloot

Rond een uur vannacht waren er tal van sirenes te horen. Aanleiding was een personenauto die rijdende van het Merk de Randweg-Oost op richting de A27 uit de bocht was gevlogen en op zijn kant in een sloot terecht was gekomen. De brandweer heeft de bestuurder uit het wrak gehaald, drie ambu’s en een traumateam hebben zorg verleend – de bestuurder is zwaargewond afgevoerd,

3 gedachten over “Uit de bocht, in de sloot

 1. Ja, dat was een zee aan zwaailichten en sirenes toen ik van het Vitus naar huis fietste. Het was na een geweldig feest van de vrienden van de korenbloem toch een beetje terug naar de realiteit.

 2. ik reed deze auto tegemoet die uit de bocht vloog. ik was als eerste te plaatse en heb de jongen uit het water gehaald met 3 man, het is jammer dat het zo moeilijk is om mensen je te laten helpen op dit soort momenten.. ben blij met de hulp die ik kreeg en ik hoop dat het goed gaat met de jongen in kwestie, mocht iemand meer informatie hebben over de jongen hoop ik het te horen, ik ga dinsdag langs de politie voor meer informatie maar misschien heeft iemand al iets gehoord.

 3. hey thijmen, ik ben ontzettend blij met jou.
  die jongen was mijn broertje, en gaat door jou redding naar omstandigheden goed.
  hij heeft zijn bekken gebroken, paar ribben, en zijn lever scheen niet lekker te zijn maar dat is goed afgelopen.

  met vriendelijke groet,

  en vele male dank!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie