Kijk, dit is René Ros

Hij opent half september aan de Dorpsstraat 8a Lounge & Living Dept. – een hedendaagse combi van lekkere daghoreca en mooie interieur-inrichting.
Ros heeft een lifestyle/living-winkel in Laren en brengt 25 jaar interieur-ervaring mee.

15 gedachten over “Kijk, dit is René Ros

 1. Wat leuk, heeft Blaricum echt nodig, gaaf en hoop dat er mooi terras komt.
  Rene heeft ook ons Interieur gedaan. Echt top. Weet zeker dat dit weer een mooie zaak gaat worden, want neem maar eens een kijkje in Laren.
  Groetjes Lieke en Rene veel succes met de nieuwe zaak en kom snel een kopje thee drinken.

 2. We komen gauw een bakkie doen….Gezellig! Groet La Commence, Malouke

  Vergeet natuurlijk te zeggen dat wij erg uitkijken naar deze geweldige plek. Een prachtige locatie om even heerlijk te gaan zitten voor een lekker koffie en meteen een aantal leuke cadeaus te kiezen uit je leuke assortiment. Wij zijn ook in Laren al heel goed geslaagd bij deze mooie zaak: Lounge and Living Design aan de Sint Janstraat.

 3. Wat leuk dat er nu een nieuwe vestiging komt van Lounge & Living! Als deze net zo mooi wordt als die in Laren komt het zeker goed! succes er mee Rene. Gr Tamara

 4. René wat een onwijs gaaf concept! Kan niet wachten tot het zover is. Voor wat betreft inrichting zit het wel snor; tot in de puntjes verzorgd net zoals bij Lounge & Living Concepts in Laren én…. mijn huisje! 😉 . Veel plezier met de voorbereidingen! Ik kom snel in Laren langs voor een bakkie! groetjes, MO

 5. Heerlijk weer iets moois erbij in ons dorp, deze zaak hoort hier gewoon.
  Het zal zeker een succes worden. Groetjes mary

 6. En ja hoor, doorpakken ! Te gek. Wordt vast weer een topper. Heel veel succes! Gans vanDuivenbode regelt natuurlijk ook voor deze zaak van je je verzekeringen.

  Re-René Ros: Dank je wel topper. Ja 100% zeker ga jij ook daar onze verzekeringen doen. En een High tea ga je bij ons doen:))

  1. Hoi Rene, ziet er goed uit, mooi pand straks nog mooier als wij van Bastion Schilderwerken het onderhande hebben genomen. Heel veel succes met je nieuwe zaak. Groeten Co Steenbergen

 7. hoi TOP-IDEE!!!! gaat zeker lukken, met zo een lieverd als Renee.
  heel veel succes team It Store Laren.

 8. Hoi Rene, weer een nieuwe uitdaging! Heel veel succes, we komen binnenkort bij je op de koffie!

  Re-Rene Ros: Hoi Annet dank voor jullie reactie en ik verheug me op jullie komst.

 9. Ik ben ook heel benieuwd,gaat vast sfeervol worden.
  Kom met Sabine dan lunchen.alvast veel succes, gr.Tineke van Diemen

Geef een reactie