5 gedachten over “Dorpsgenoten (21)

  1. Hier moet ik op reageren ! Wie anders dan de altijd zo vrolijke en immer actieve mevr. Eykenduyn, onze lieve moeder ? Een dorpsgenoot sinds 1966 en ‘still alive and kicking’ ! Zet ‘m op ma, enjoy life every day !

  2. Een actief vrouwtje en dat is zij. Actief ? …. zeg maar überactief ! Deze dame verrijst voor dag en dauw, sjeest naar AH, bezoekt vriendinnen en familie nog steeds met haar autootje (zonder deuken!), is dol op sport op televisie en staat iedere week op de loopband en fitnesst in de sportschool ! Zet hem op ma (bis), keep fit & fröhlich en op naar de 100. Mooie foto overigens ;-))

    En beste broer Richard daar in Suriname, als mede oud klasgenoot Sjors, hartelijke groet !

  3. Ik zou mij geen leukere buurvrouw kunnen wensen, gelukkig ze woont naast ons. Rent nog als een kievit door de tuin en is gek op aangewaaide kippen. Die voedden we samen en noemde haar Yvette (genoemd naar de vinders Yvonne en Ed). Helaas was de natuur haar de baas en werd het beestje slachtoffer van een roofvogel of zo.
    Buurvrouw Els.

Geef een reactie