Oog op Blaricum

10 mei 2012

Ja, een nieuw boek

Filed under: 't gooi,blaricum,foto's — Oog op Blaricum @ 09:08

De Historische Kring Blaricum (links voorzitter Joep Vos) heeft ter gelegenheid van haar dertigste verjaardag een boek uitgegeven dat is geschreven en samengesteld door hei&wei-columnist Frans Ruijter. Het eerste exemplaar van het boek zal zondag in de pauze van het feestconcert door het Byzantijns Kozakkenkoor in de Vituskerk (14:30 uur) door de auteur worden aangeboden aan HK-coryfee Adrie van Zon.

9 Comments »

 1. Wij zijn ontzettend trots op onze broer en zwager! Tot zondagmiddag
  Anneke en Tjebbe

  Comment by T.H. van Hees — 10 mei 2012 @ 13:11 | Beantwoorden

 2. Beste Frans, van harte gefeliciteerd met de presentatie van je nieuwe boek. Wanneer ik weer in Nederland ben, dan zal ik beslist een exemplaar komen ophalen. Ook m’n welgemeende felicitaties richting Historische Kring Blaricum voor het dertig-jarig lustrum plus de bijbehorende totstandkoming van dit boek, wat een geschiedkundig document voor het dorp mag worden genoemd.
  Met vriendelijke groet,

  Comment by Peter Heerschop - Canada — 10 mei 2012 @ 13:14 | Beantwoorden

 3. Dat is pas nieuws!!

  Comment by Frans Schinkel — 10 mei 2012 @ 13:19 | Beantwoorden

 4. Blaricum staat “weer op de kaart”…. 🙂
  Frans en Joep gefeliciteerd…

  Comment by Eduardo — 10 mei 2012 @ 17:03 | Beantwoorden

 5. Beste frans ook ik als Laarder ben erg benieuwd naar je boek

  Comment by Peter KItzen — 10 mei 2012 @ 17:37 | Beantwoorden

 6. @ peter; waarschijnlijk staan er in dit boek wel wat wetenswaardigheden, zoals de heer Ruijter met altijd weer “heb je nog nieuws” zich aankondigd bij dees en geen en hiermee een en ander uit de dorpsgenoten trekt….
  Weet uit ingewijde kring dat hij ‘meer dan’ zo hier en daar wel eens een praatje houd (je kan hem ook een ouwe prostituee noemen) en zich hiermee onder andere verrijkt heeft met de benodigde kennis voor het schrijven van een boek, maar dat je dit ongezien een geschiedkundig document noemt is wel erg veel koren op de molen van heer Ruijter…
  Ongetwijfeld neemt hij je dit met veel dank af..en het is hem gegunt.

  Het is in de Smederij altijd een gezelligheid als Frans met zijn verhalen even koffie of een biertje doet. Hij weet een ieder te boeien met leuk nieuws en zijn humor.

  @ Frans. Menig BN-er zou jaloers zijn op jouw status als BB-er. Ben zeer benieuwd naar je met Ruiterlijke precisie geschreven boek. Gefeliciteerd.

  Comment by henk van den bergh — 10 mei 2012 @ 19:20 | Beantwoorden

 7. Frans Van harte gefeliciteerd
  ik weet hoe heerlijk het is te schrijven over je dorp, zoiets geeft je veel voldoening

  Comment by wiet de boer — 11 mei 2012 @ 15:18 | Beantwoorden

 8. Trots en dankbaar…
  Tot zondag!

  Comment by Irene Ruijter — 11 mei 2012 @ 21:27 | Beantwoorden

 9. ik ben jacob van domselaar een oude klas genoot van joep vos als hy tenminste op de capitteweg heeft gewoont en is getrouwd met een surinaamse vrouw hy was een van myn beste vrienden en elk wekend gingen wy met zyn vader voetballen kyken ik woon nu al weer meer dan 40 jaar in spanje maar heb myn jeugt van af my 8 tot myn 20 jaar in blaricum door gebracht ik weet niet of jullie het weten maar myn ouders hadden een indische uitzend keuken op de ruyschendaal 5 pas heeft renee rokebrand een bord informatie over de indische keuken by verbouwing op de ruyschendaal gevonden hoe kan ik in het bezit komen of de boeken bestellen groetjes uit spanje willen jullie meer verhalen over myn blaricumse jeugt willen horen ben ik altyd bereid om die aan jullie te vertellen groetjes uit spanje jacob

  Comment by jacob van domselaar — 16 maart 2014 @ 01:17 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: