Oog op Blaricum

22 mei 2012

Topavond

Filed under: 't gooi,blaricum,foto's — Oog op Blaricum @ 21:59

De klok slaat …

2 Comments »

  1. Indrukwekkend.

    Comment by Ron — 22 mei 2012 @ 22:35 | Beantwoorden

  2. Met ingehouden adem heb ik geluisterd. ‘Nerve wrecking’ seconds before countdown. En dan de climax, die klok, het beukte op me in zonder weerga. Ik zat daarna nog tien minuten lamgeslagen in mijn stoel, die klok bleef maar nagalmen. De mensen uit mijn buurt waren er ook ondersteboven van, die zeiden ook: ‘Daar in Holland gebeuren echt toffe dingen, gelukkig is het hier tenminste rustig.’ Het geeft wel weer aan dat het er soms bloedspannend aan toegaat in Blaricum. Bedankt dat je dit moment hebt willen delen met je publiek, had het niet willen missen.

    Oog: tien klokslagen de adem inhouden – da’s de echte missionaris! binnenkort een video met 11, mogelijk 12 en heel misschien 13 slagen …

    Comment by r.eykenduyn — 23 mei 2012 @ 12:07 | Beantwoorden


RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Powered by WordPress.com.

%d bloggers liken dit: