Hallo langparkeerders …

… even kennisnemen s.v.p. van de nieuwe borden – de blauwe op de Huizerweg en de Torenlaan en de ‘plaatjesborden’ bij de parkeerplaats t.o. Bellevue en die op het Oranjeweitje. Opvallend is dat het bord op het Oranjeweitje niet alleen ‘erg groot’ is, qua inhoud en vormgeving niet erg duidelijk is en de langparkeerder uitnodigt op het gras te parkeren evenwijdig aan de Torenlaan. Het wordt er allemaal niet fraaier op.

2 gedachten over “Hallo langparkeerders …

  1. 70-RH-VT staat op de inrit van het parkeergrasgedeelte van het Oranjeweitje.
    Overigens: Plek zat op het gras en lekker in de schaduw en dan via het Torenlaanvoetpad een mooi ‘wandeltje’ naar de verkeersluwe dorpskern. Blauwe zone nergens (meer) voor nodig; “Blaricum, dorp van tradities”!

  2. Nou, dat getekende schemaatje dat de situatie Bussummerweg/Torenlaan moet voorstellen slaat natuurlijk nergens op, De parkeerstrook moet aan de zijde van de Bussummerweg getekend staan en niet aan Torenlaanzijde…. Ha, ha, waarschijnlijk een ambtenaar die een kladje naar de bordenfabrikant gestuurd heeft en onderweg is de interpretatie daarvan hopeloos fout gegaan. Nou, laat maar opnieuw fabriceren dan, dat bord.

Geef een reactie