Hoop gesloop – de lol van De Mol

Op de objectieve pagina ‘Gemeentenieuws’ van de immer gezaghebbende dorpsperiodiek hei & wei (nr. 394, 25 mei 2012) lezen wij dat voor de villa’s op Melkweg 6, Vliegweg 9a en Vliegweg 11 sloopvergunningen zijn aangevraagd. Betrouwbare bronnen laten weten dat dit is gedaan door de heer J. de Mol, die de afgelopen periode het eigendom van de drie villa’s heeft verkregen. Wat De Mol, wonende aan de Vliegweg op het perceel aangegeven met IV, met de vrijkomende gronden gaat doen is onbekend. De geruchten variëren van ‘de bouw van één weergaloos huis’ tot ‘de aanleg van een privépark dan wel een soort Neverland’.                                                                    Plattegrond met aankoop juni 2014 hier.

5 gedachten over “Hoop gesloop – de lol van De Mol

  1. Als de gemeente hiermee accoord gaat heeft ze definitief haar ziel laten verkwanselen door bruut grootkapitalistisch gedrag. Straks ga je zien dat door samenvoeging van de percelen ook de omliggende wegen omgelegd / opgedoekt gaan worden omdat deze meneer meer privacy wenst. En hij koopt er nog drie percelen bij om een koetshuis voor zijn zusje neer te zetten. Ergens is er een grens en die is hier denk ik wel bereikt. Kortom, deze aanvraag moet afgewezen worden, ‘It’s too much and way over the top’.

  2. laat de man, wees blij dat er iemand is die wil investeren in deze economie. het geld moet rollen.
    en privacy natuurlijk, heeft hij daar dan geen recht op of moet j de m ook gaan verhuizen naar GB

  3. Hoe staat ’t er nu voor? Ik woon niet in Blaricum, en weet niet of de sloopvergunning uiteindelijk is verstrekt of niet. Heb wel gezien dat er tot een aantal maanden geleden nog niet gesloopt was.
    Dit gaat me zeer aan ’t hart. Mijn vader en zijn broer werden gedurende de jaren 20 in villa “De Distel” aan de Melkweg nr 6 geboren. Dit werd een plek vol nostalgie waarnaar we als familie vaak terugkeerden. Pijnlijk dat dit bijzondere huis nu met de mokerhamer van de aarde dreigt te worden geveegd (of al is….).

Geef een reactie