Met hulp van de heilige Clara …

… trouwden Xandra Willemijn van den Tweel en Christiaan Wouter Vos (van Marc en Saskia) op een stralende dag. Saillant detail: beide huwelijkspartners zijn katholiek … en trouwden in de Dorpskerk. Volgens dominee Jan Rinzema kan dat prima, want ‘God kent geen muren noch naamborden’.

2 gedachten over “Met hulp van de heilige Clara …

 1. Christiaan en Xandra.

  hartelijk gefeliciteer met jullie huwlijk

  Christiaan wat een mooie bruid k hoop voor beide een lang huwlijks leven, trouwens Christiaan dat heb ik al gedaan van je laatste vrij gezellendag bij de pomp doe je ouders ook de groeten en de felicitaties

  Herman Rigter

 2. Pracht stel, leuke kids.
  Veel voorspoed en geluk namens de voorzitter van de “Heggetjes Springers Bende”
  Het gaat jullie goed!
  Bernard & Liesbeth Rottinghuis.

Geef een reactie