Als we qua drie-agenten-niet-van-hier verdwaald zijn, …

… dan gaan we natuurlijk niet op een kruispunt achteruit draaien en keren – zeker niet als daar allemaal aardige Vierdaagse-lopers bezig zijn over te steken.

5 gedachten over “Als we qua drie-agenten-niet-van-hier verdwaald zijn, …

  1. Wat een mooie politiewagen is dat, is die van hier G&V? Het had wel zo netjes geweest als ze de wandelkanjers van de Gooise wandel 4 daagse even voor hadden laten gaan. Kom op lopers, nog maar één dagje!!

    1. Het is een voertuig van BiZa dat voornamelijk door Amsterdam gebruikt wordt ter beveiliging van diverse objecten (en het weegt 4,5 ton en het kost 2,5 ton). Vermoedelijk “verdwaald” tijdens de rij-opleiding.

  2. nee Hans S, nog twee dagjes… Morgen ’s Gravelandse buitenplaatsen en zaterdag de Gooische kust en Naarden en de glorieuze intocht op de via Gerbera te Laajen. Ik heb nu al pijn aan m’n au 😉

  3. Hoi Hans, volgens mij was het vandaag de tweede dag, dus nog twee te gaan. Zaterdag worden ze met muziek van de Prinsemarij tot aan het Schuilkerkpad ingehaald. Ik hop dat ze morgen weer mooi loopweer hebben.

Geef een reactie