2 gedachten over “Altijd handig

  1. Een echte ‘Gutter Signature Tuindouche’, inclusief artisitek gedeukte sproeikop. Zal een paar centen kosten. Met 3.5 m koperbuis 1.5″, een brandkraan, een paar knelkoppelingen, een stukje plaat en een soldeerbout plus een hamer en spijker moet ik voor Euro 50,- toch heel aardig in de buurt komen ? Zet daar Euro 20,- op voor de naam ‘Gutter’ en je hebt het wel gehad. Dus als-ie voor meer dan Euro 70,- in de etalage (of op straat) staat zou ik ‘m zelf maken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s