Daar mag ook wel even de snoeitang doorheen

Opschot aan de Torenlaan.

9 gedachten over “Daar mag ook wel even de snoeitang doorheen

  1. Graag ook op het fietspad van de Melkweg naar de Heideweg, langs het heitje, overwoekerd door brandnetels en berenklauw!

    Re-Frans Ruijter: Fietspad Melkweg Heideweg is geen zaak van de gemeenten Laren en of Blaricum, maar van GNR en de Gooise Rijwielpadenvereniging.

  2. Het groenonderhoud van Blaricum is veruit het slechtst van alle omliggende gemeenten. Dat komt ervan als je jarenlang hierop bezuinigd.

  3. @ Rob Bruintje&Mieke Bakker: Jullie beide partijen (HvB&D66) zitten in het college van ons dorp dus…… leef je uit in de raadsvergaderingen en invloed op de begroting zou ik zeggen. Jullie beiden zijn reageerders op deze site die invloed hebben op deze wantoestanden, doe daar dus iets mee!! Als Rob Bruintjes ergens niet overheen kan kijken staat het dus wel erg hoog. 🙂
    Overigens:…… ik vind het groenonderhoud in de Bijvanck al vele malen beter dan een paar jaar terug. Ben daar ook erg blij mee.

  4. Als ‘Oog’ elke keer als hij langs zo’n boom fietst om zo’n mooie foto te maken er even eentje opschoont dan is het met een weekje gefikst… 🙂

Geef een reactie